Кметът Павел Михайлов с мил жест към дамите за 8 март

Кметът на община „Родопи” Павел Михайлов поднесе приятна изненада на дамите по повод Международния ден на жената –  8 март. Красиво аранжиран цветен букет посрещна всяка дама от общинска администрация в началото на работния ден, c пoжeлaниe за здpaве и мнoгo щастие.

И тази година ръководството спази традицията в Международния ден на жената да зарадва нежната част от експертите в Община „Родопи” с малък жест и няколко добри думи, ĸaтo нe пpoпycнa и дa им блaгoдapи зa eжeднeвнaтa paбoта, eнтycиaзмa и тъpпeниeтo, ĸoитo пoлaгaт, вcяĸa в pecopa, в ĸoйтo e aнгaжиpaнa.

Цветна изненада бе подготвена и за всички дами, кметове на осем от населените места в общината, както и за служителките по кметства.  Комплимент от кмета, букет от пролетни цветя получиха и всички жени, част от ОбС „Родопи”.

Жената е родена да дава живот, топлина, уют и спокойствие. Бъдете винаги тази част от човечеството, която прави живота по нежен, по-красив и по-добър”, пожела кметът Павел Михайлов.

Не само в общинския център дамите бяха в празнично настроение още от сутринта. С много радост бяха изпълнени срещите на пенсионерките от община „Родопи” по случай Международния ден на жената. Кметът Павел Михайлов беше поканен на празненствата на пенсионерските клубове в селата Крумово и Марково.  

Първият посетен празник беше в село Марково. Дамите бяха трогнати от жеста – цвете за всяка от тях, поднесени от кмета на общината Павел Михайлов и кмета на селото Десислава Терзиева. Михайлов сподели, че ще продължи да застава зад всяка кауза за подобряването на живота в селото и общината.

Много настроение донесе посещението на Павел Михайлов и в Крумово. Там дамите също получиха цвете от общинския кмет и  мили думи от кмета на селото Румяна Самоковарева.

От своя страна, празнуващите дами не скриха възхищението и радостта си от вниманието и уважението, признавайки, че такъв мил жест им се случва за първи път.

„Трогнати сме от инициативата. Благодарим за прекрасния жест. Колко малко му трябва на човек”, коментираха развълнувани представителките на нежния пол.

Дамите от третата възраст също за пореден път показаха ,че тачат традициите и празниците си и умеят от сърце да се веселят. Павел Михайловпоздрави всички присъстващи и им пожела да са все така дейни и весели, да посрещат още много празници заедно.