В Кадиево се похвалиха с нов асфалт по улица „13-та“, лентата преряза кметът Павел Михайлов

С чисто нов асфалт, подменени бордюри и тротоарна настилка е улица „13-та“ в село Кадиево. Кметът на община „Родопи“ Павел Михайлов и кметът на селото Лиляна Петрова откриха ремонтирания участък на тържествена церемония и ритуал по прерязване на лента. Присъстваха заместник-кметовете Емилия Иванова и Неази Таир, представител на фирмата –изпълнител и граждани.

„Улицата е в състояние, каквото не е имала от много години. Ремонтът е дълго чакан от населението, защото отсечката е централна, с натоварен трафик и облагородена прилежаща част. Започнахме строителните дейности на 12 юли и месец по-късно строително -монтажните работи по улицата са изпълнени. Работим и резултатите се виждат. Няма да спираме да правим всичко възможно, за  да  се подобряват условията на живот в населените места“, каза в обръщение към хората кметът Павел Михайлов.

Обновяването на улицата е със средства от общинския бюджет на стойност над 195 хиляди лева.

Посрещнат от доволните жители на Кадиево, Михайлов информира, че предстои изграждане на детска площадка в парка на селото, реализиране на проекта за изграждане на футболно игрище в двора на училището, ремонт на пенсионерския клуб, подмяна на уличното осветление.

„Има какво още да се прави в Кадиево и резултатите няма да закъснеят“, каза в заключение Павел Михайлов и благодари на кмета на селото Лиляна Петрова за активността, разбирането и добрата комуникация.