Кметът на община „Родопи” Павел Михайлов с поздрав към своите съграждани

Кметът на община „Родопи” Павел Михайлов с поздрав към своите съграждани

Пожелания за Рождество отправиха и тримата заместник-кметове на общинатаКметът на община „Родопи” отправи поздрав към своите съграждани и гости на общината с настъпването на Рождество Христово.

„Бих искал да отправя към Вас, от мое име и от името на общинската администрация на „Родопи” най-искрените си пожелания за мирна и свята Коледа, която да донесе на Вас и семействата ви топлина, единение и празничен дух! През изминалите месеци изпитахме различни емоции и чувства. Припомнихме си най-важния житейски урок , а именно, че здравето и опората от близките хора е най-голямата сила, която може да имаме”, се казва в поздравителния адрес.

Павел Михайлов отправя послание всички да сме заедно, така както е семейството.

„Годината ни показа, че е време да поспрем поне за малко надпреварата с времето, да погледнем с добри очи на човека до себе си, да усетим обичта и подкрепата на близките и приятелите. А, когато се наложи , да разчитате на помощта на общинските структури. Защото ние, вашите служители от общинска администрация и социалните звена, сме готови да ви подадем ръка и да ви съдействаме със знанията, опита и възможностите, с които разполагаме.

Пожелавам ви здраве, късмет във всеки дом, благополучие и успехи във всяка начинание. Бъдете щастливи и правете добри дела! Да посрещнем сплотени, щастливи и уверени в силите си Рождество Христово!”

В своето обръщение заместник-кметът Владимир Маринов пише:

„Тази година Коледа ще бъде по-различна за всички. Светът, България, всеки един от нас изживя изминалите месеци по свой начин – в тревога и надежда. Имахме тежки моменти, срещнахме несправедливост, споделяхме страх и разочарования. Но срещнахме приятели, усетихме още по-силно обичта на близките и за пореден път доказахме, че сме общност, в която можем да се държим заедно.

Днес ще липсва голямото семейно събиране, това съвсем не означава обаче, че празниците няма да бъдат вълнуващи, а споделените мигове – запомнящи се. Нека тази вяра бъде водеща в следващите месеци” и пожелава здраве, мир и благоденствие.

Заместник-кметът по образование Борислав Инчев пожелава на всички една вълшебна Коледа, изпълнена с безброй радостни мигове.

„Нека с надежда, вяра и топлина в сърцата да посрещнем Коледа, заобиколени от семейство, близки и приятели и да си пожелаем здраве, мир и благодат”.

В своето послание третият заместник-кмет на община „Родопи” Неази Таир казва: „Пожелавам ви здраве, късмет във всеки дом, благополучие и успехи във всяка начинание. Бъдете щастливи и правете добри дела! Да посрещнем сплотени уверени в силите си новата 2021 година”.